Preț Implant Dentar București

Un zâmbet strălucitor, sănătos, este mai mult decât un semn al unei igiene orale bune. Este un simbol al încrederii, al bucuriei și poate avea un impact semnificativ asupra modului în care te prezinți și te simți în fiecare zi. Însă, ce faci atunci când pierzi un dinte din cauza unei accidentări sau a unei boli? Ei bine, soluția modernă, eficientă și de durată se numește implant dentar. Dar cât costă această soluție în București? În acest articol, vom explora costurile asociate cu implanturile dentare în capitală și îți voi oferi o imagine clară despre ceea ce poți aștepta la clinica mea, Clinica Dr. Durbac.

Preț Implant Dentar București – Ce este un Implant Dentar?

Preț Implant Dentar București - Care Este Prețul Redării Zâmbetului Tău? Preț Implant Dentar București

Un implant dentar este o soluție de înlocuire a dintelui, care replică întregul dinte, de la rădăcină până la coroană. Acesta este compus din trei părți: un șurub de titan care se inserează în osul maxilar și servește ca nouă „rădăcină” a dintelui, un conector (sau o abutment), care se atașează de șurub, și o coroană dentară, care este partea vizibilă a dintelui și este realizată în așa fel încât să se potrivească perfect cu restul dinților tăi.

Implanturile dentare au devenit o opțiune populară de înlocuire a dinților pierduți, datorită durabilității lor și aspectului natural. Ele funcționează, se simt și arată ca dinții naturali, oferindu-ți încrederea de a mânca, de a vorbi și de a zâmbi fără nicio îngrijorare. Dar, înainte de a trece la costuri, hai să vedem mai întâi în ce situații este necesar un implant dentar.

Preț Implant Dentar București – Când este necesar un Implant Dentar?

Un implant dentar devine o opțiune de tratament adecvată atunci când pierzi unul sau mai mulți dinți din cauza cariei, a bolii parodontale, a unei accidentări sau a altor probleme de sănătate orală. Pierderea dinților nu doar că afectează aspectul tău, dar poate cauza și alte probleme de sănătate, cum ar fi deteriorarea osoasă la nivelul maxilarului sau deplasarea celorlalți dinți.

Implanturile dentare sunt soluția ideală în cazul în care dorești o soluție de înlocuire a dinților care arată și se simte cât mai natural posibil. De asemenea, sunt o alegere bună pentru persoanele care nu pot purta proteze dentare sau care doresc o alternativă mai durabilă la punți dentare.

Preț Implant Dentar București – Care este prețul unui Implant Dentar în București?

Prețul unui implant dentar în București poate varia considerabil, în funcție de mai mulți factori, printre care complexitatea cazului, tipul de implant folosit, necesitatea oricăror proceduri suplimentare (cum ar fi ridicarea sinusului sau adăugarea de os), precum și experiența și expertiza medicului dentist.

În medie, poți aștepta ca prețul unui implant dentar să varieze între 2000 și 5000 de lei. În unele cazuri, costurile pot fi mai mari, în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

La Clinica Dr. Durbac, ne angajăm să oferim o transparență totală în ceea ce privește costurile. Înainte de a începe orice tratament, vei primi un plan detaliat de tratament, care va include o descriere a tuturor procedurilor necesare, precum și o defalcare completă a costurilor asociate. Astfel, vei ști exact ce poți aștepta și cum poți planifica costurile tratamentului tău.

Preț Implant Dentar București – Costul Implantului Dentar la Clinica Dr. Durbac

La Clinica Dr. Durbac, suntem mândri de diversitatea soluțiilor de implant dentar pe care le oferim, adaptate la o gamă largă de nevoi și bugete. Înțelegem că fiecare pacient este unic, așa că lucrăm îndeaproape cu tine pentru a-ți selecta cel mai bun implant dentar pentru situația ta specifică.

Pentru a-ți oferi o idee despre costurile noastre, iată o listă cu implanturile dentare disponibile și prețurile acestora:

  • Implant dentar AlphaBio: 3150 lei – produs în Israel
  • Implant dentar JD EVOLUTION: 2450 lei – produs în Italia
  • Implant dentar ARDS: 2700 lei – produs în Israel
  • Implant dentar INNO: 2700 lei – produs în Israel
  • Implant dentar Megagen: între 2900 și 3200 lei – produs în Coreea
  • Implant dentar Paltop: între 3200 și 4600 lei – produs în SUA
  • Implant dentar Straumann Pro: între 4500 și 4800 lei – produs în Germania
  • Implant dentar Zimmer TSV: 4600 lei – produs în Germania

Este important de menționat că aceste prețuri sunt pentru implantul în sine. Costurile pot varia în funcție de complexitatea cazului tău individual și de eventualele proceduri suplimentare care pot fi necesare.

La Clinica Dr. Durbac, ne străduim să oferim un tratament de înaltă calitate la un preț competitiv. Suntem aici pentru a-ți ajuta să-ți redai zâmbetul și încrederea într-un mod cât mai accesibil și confortabil posibil.

Preț Implant Dentar București – De ce să alegi Clinica Dr. Durbac pentru Implantul tău Dentar?

Alegerea unei clinici dentare potrivite este un pas crucial în procesul tău de implantare dentară. La Clinica Dr. Durbac, îți oferim nu doar o varietate de opțiuni de implant dentar de calitate la prețuri competitive, ci și o echipă de profesioniști cu experiență care te vor ghida prin întregul proces.

Echipa noastră, condusă de mine, Dr. Durbac, se dedică oferirii unor servicii de îngrijire dentară excepționale. Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a te ajuta să navighezi prin procesul de implant dentar și să îți oferim tratamentul personalizat de care ai nevoie.

În plus, ne mândrim cu tehnologia noastră de ultimă generație, care ne permite să efectuăm proceduri dentare complexe cu precizie și eficiență, asigurându-te că vei avea cel mai bun rezultat posibil.

Preț Implant Dentar București – Consultație Gratuită

A-ți reda zâmbetul poate fi un proces plin de emoții, dar la Clinica Dr. Durbac suntem aici pentru a face acest proces cât mai ușor și mai confortabil posibil.

Dacă ești gata să începi călătoria ta spre un zâmbet sănătos și radiind de încredere, te invităm la o consultație gratuită la Clinica Dr. Durbac. Împreună, vom discuta opțiunile tale și vom crea un plan de tratament care să se potrivească cel mai bine cu nevoile tale.

Nu mai aștepta, fă primul pas spre zâmbetul tău ideal. Contactează-ne astăzi pentru a programa consultația ta gratuită!

About The Author