Implant Dentar București

Absența unui dinte sau a mai multor dinți este o problemă cu care se confruntă multe persoane, afectând nu doar aspectul lor fizic, dar și sănătatea orală și generală.

O soluție eficientă și durabilă este reprezentată de implantul dentar.

Implant Dentar București

În București, costul acestui serviciu poate varia în funcție de mai mulți factori, fiind influențat de expertiza medicului, de calitatea materialelor folosite, dar și de complexitatea cazului.

Vă invităm să descoperiți ce implică un implant dentar și care este prețul mediu în București pentru această procedură.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este o soluție modernă care permite înlocuirea unui dinte lipsă sau a mai multor dinți lipsă, cu rezultate estetice și funcționale de durată. Un implant dentar este format din trei părți: corpul sau șurubul implantului, care este inserat în osul maxilar și funcționează ca rădăcina unui dinte natural; bontul metalic, care se conectează la corpul implantului și servește ca bază pentru dinte; și coroana, care este partea vizibilă a dintelui și este realizată din materiale estetice precum ceramica.

Avantajele implanturilor dentare față de alte soluții, precum punțile sau protezele, sunt numeroase, dar trei dintre acestea sunt foarte evidente:

În primul rând, implanturile dentare arată și se simt ca dinții naturali, crescând încrederea în sine a pacientului.

În al doilea rând, acestea oferă o stabilitate și o funcționalitate superioară, permițând pacientului să mănânce și să vorbească în mod normal.

Iar în al treilea rând, un implant dentar are o durată de viață îndelungată.

Factori care influențează prețul unui implant dentar:

Prețul unui implant dentar poate varia semnificativ în funcție de mai mulți factori. Iată cei mai importanți:

  1. Expertiza medicului stomatolog: Un medic cu experiență și specializare în implantologie va avea tarife mai mari decât un medic la început de carieră. Acesta este un factor important deoarece calitatea procedurii și succesul pe termen lung al implantului depind în mare măsură de abilitatea și experiența medicului.
  2. Calitatea materialelor folosite: Există o varietate mare de mărci și modele de implanturi dentare, unele de calitate superioară, altele de calitate inferioară. În general, un implant de calitate superioară va avea un preț mai mare.
  3. Complexitatea cazului: Un caz simplu, în care pacientul are oasele maxilare sănătoase și suficiente, va avea un cost mai mic decât un caz complex, în care este nevoie de proceduri suplimentare, cum ar fi ridicarea sinusului sau adăugarea de os.

Partea 3 – Prețul mediu al implantului dentar în București:

În București, prețul unui implant dentar poate varia semnificativ, însă prețul mediu se situează în jurul valorii de 2500-3500 RON, fără a include coroana dentară. Acest preț poate crește în funcție de complexitatea cazului și de necesitatea procedurilor adiționale.

Este important să rețineți că acesta este doar un preț mediu și costul final poate fi diferit de la o clinică la alta și de la un pacient la altul. Înainte de a vă decide asupra unui implant dentar, este important să vă consultați cu medicul stomatolog pentru a înțelege în totalitate ce presupune procedura și care vor fi costurile totale.

De ce să alegi clinica Dr. Durbac pentru implant dentar?

În alegerea unui medic stomatolog pentru un implant dentar, costul nu este singurul factor de care ar trebui să țineți cont. În clinica mea, Dr. Durbac, punem accent pe oferirea unor servicii de calitate, care să satisfacă cele mai înalte standarde de îngrijire orală. Iată câteva motive pentru care clinica noastră este alegerea ideală pentru procedura de implant dentar:

  1. Expertiza și experiența: Cu ani de experiență în spate și un număr impresionant de cazuri de succes, am demonstrat că putem face față chiar și celor mai complexe cazuri de implant dentar, având o rată de succesc extraordinar de mare: peste 98%.
  2. Tehnologie de vârf: Folosim cele mai recente tehnologii în domeniul implantologiei, ceea ce ne permite să oferim pacienților rezultate excelente cu un confort maxim.
  3. Atenția la detalii: Fiecare pacient este unic, iar planul de tratament este personalizat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui pacient.
  4. Tarife competitive: Ținem cont de realitatea economică a pacienților noștri și ne străduim să oferim prețuri competitive fără a compromite calitatea serviciilor noastre.
  5. Atmosfera primitoare: Personalul nostru amabil și atmosfera plăcută din clinică contribuie la o experiență pozitivă pentru toți pacienții noștri.

Așadar, dacă te gândești la „implant dentar București preț”, te invit în clinica mea, unde prețul întâlnește calitatea și îngrijirea profesională.

Costul implantului dentar la clinica Dr. Durbac

Dacă ai căutat „implant dentar București preț” și te gândești la o vizită la clinica mea, este important să știi că prețul unui implant dentar poate varia în funcție de mai mulți factori. Costul oscilează între 500 și 1500 de euro, variația fiind determinată de tipul de implant ales și de eventualele tratamente complementare care pot fi necesare.

Dar e important de subliniat faptul că pentru a avea o estimare cât mai precisă a costului, este nevoie de o consultație.

Exemple de cazuri de succes:

Când este vorba despre un implant dentar, rezultatele contează. Și ce mod mai bun de a ilustra rezultatele decât prin exemple de cazuri de succes? În calitate de implantolog, am avut privilegiul să ajut numeroși pacienți să-și recapete zâmbetul, iar rezultatele au fost remarcabile.

Iată câteva exemple de pacienți mulțumiți:

Athena Vargatu: – “Coroane pt 3implanturi si fatete. Desi implanturile le-am facut in alta parte, si nu au fost tocmai corecte, Dr. Durbac a reusit sa imi faca cele mai frumoase coroane pentru ele. Fatetele nici nu mai vorbesc, sunt perfecte, am fost uimita cat de natural arata. Pe langa calitatea muncii am fost placut impresionata de punctualitate, servirea din partea receptiei, fetele sunt si atente nu doar frumoase(Andreea e super) si atmosfera din cabinet (cel mai trendy dentist intalnit 🙂, mereu calm, foarte gentil, mana usoara, si vesel; ti se explica f bine planul de tratament/alternative/consecinte, muzica buna). Pe langa toate, la ultima interventie, si ultima mea zi in Buc, am hotarat ca vreau o plomba pt care un doctor a fost rugat sa vina cu o jumatate de ora mai devreme la munca. Amazing! ei chiar trateaza si omul nu doar dintii! 😁 Multumesc la intreaga echipa si recomand cu incredere!”

Amadeus Zalmanovici: – “Un medic foarte bun. Am avut 2 implanturi facute la dansul si totul a decurs fara dureri sau complicatii”

Cosmina Nițu: – “Recomand! 5 stele pentru profesionalism, servicii, curatenie si atentia acordata fiecarui pacient.”

Valentina Minea: – “Recomand cu drag aceasta clinica pentru profesionalismul, rabdarea si caldura cu care fiecare pacient este primit. Domnul Dr. Durbac Marius s-a ocupat in detaliu de orice problema avuta. Multumesc pentru profesionalism si dedicare! Voi recomanda clinica tuturor cunoscutilor.”

Acestea sunt doar 4 dintre multele cazuri de succes pe care le-am avut la clinică, așa că dacă vrei să afli mai multe despre experiențele pacienților mei, te încurajez să citești recenziile lor de pe Google.

Consultație Gratuită

Alegerea unui implant dentar este o decizie importantă care implică o considerare atentă a opțiunilor și a costurilor asociate. Știu că fiecare pacient este unic și are nevoi diferite. Așa că mă angajez să ofer soluții personalizate care se potrivesc cel mai bine fiecărui individ, garantând simultan atât un rezultat estetic, cât și unul funcțional de top.

Dacă te-ai săturat de căutări infinite și informații contradictorii și ai nevoie de răspunsuri clare și de un plan de tratament personalizat, vino la mine în clinică pentru o consultație gratuită!

Vom discuta împreună despre starea ta actuală, despre opțiunile de tratament disponibile și vom face un plan care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale.

Nu lăsa incertitudinea să îți întârzie procesul de vindecare. Ia măsuri acum și redescoperă-ți zâmbetul!

Sună la numărul de pe site sau folosește formularul online pentru a programa o consultație gratuită. Te aștept!

About The Author