Costuri Implant Dentar

Costuri Implant Dentar
Costuri Implant Dentar: Părerea Pacienților Costuri Implant Dentar

În lumea modernă de astăzi, unde prima impresie poate face diferența, un zâmbet complet și sănătos este mai valoros ca oricând. Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi, diferite circumstanțe pot duce la pierderea unuia sau mai multor dinți. Acest lucru nu doar că afectează estetica zâmbetului nostru, dar poate avea și un impact semnificativ asupra calității vieții noastre, afectând capacitatea de a mesteca și vorbi corect.

Din fericire, tehnologia dentară a evoluat mult, iar unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru înlocuirea dinților lipsă este implantul dentar.

Așadar, ce este un implant dentar, de ce ar trebui să-l considerați și care sunt costurile asociate?

Costuri Implant Dentar- Înțelegerea Implantului Dentar

Un implant dentar este un dispozitiv medical ce se folosește pentru a înlocui rădăcina unui dinte lipsă. Este realizat în general din titan, un material bio-compatibil și extrem de durabil. Acesta se introduce chirurgical în maxilar, osul din jur stabilizând implantul și oferind o bază solidă pentru noul dinte.

Principalele avantaje ale implantului dentar sunt:

 • Durabilitate: Datorită materialelor de calitate înaltă folosite, un implant dentar poate dura o viață dacă este îngrijit corespunzător.
 • Funcționalitate: Implantul dentar funcționează, se simte și arată ca un dinte natural, permițându-vă să mestecați și să vorbiți normal.
 • Prevenirea resorbției osoase: Atunci când un dinte este pierdut, osul care îl susținea începe să se atrofieze. Implanturile dentare stimulează osul, prevenind astfel pierderea acestuia.
 • Protejarea dinților învecinați: Spre deosebire de alte metode de înlocuire a dinților, cum ar fi punțile dentare, implanturile nu necesită șlefuirea dinților sănătoși învecinați.

Costuri Implant Dentar

Un factor important de luat în considerare atunci când vorbim despre implanturi dentare este costul acestora. Prețul unui implant dentar poate varia considerabil în funcție de mai mulți factori, cel mai important fiind calitatea implantului. Cu toate acestea, este esențial de reținut că un implant dentar este o investiție pe termen lung în sănătatea și calitatea vieții dvs., iar calitatea materialelor utilizate și a procedurii de inserare a implantului joacă un rol crucial în succesul pe termen lung al tratamentului.

În clinica noastră, Dr. Durbac, ne mândrim cu oferirea unei game largi de opțiuni pentru implanturile dentare, pentru a ne asigura că fiecare pacient găsește soluția potrivită pentru nevoile și bugetul său. Iată o scurtă prezentare a costurilor pentru diferitele tipuri de implanturi pe care le oferim:

 • Implant dentar AlphaBio: 3150 lei – Made in Israel
 • Implant dentar JD EVOLUTION: 2450 lei – Made in Italia
 • Implant dentar ARDS: 2700 lei – Made in Israel
 • Implant dentar INNO: 2700 lei – Made in Israel
 • Implant dentar Megagen: 2900 – 3200 lei – Made in Corea
 • Implant dentar Paltop: 3200 – 4600 lei – Made in USA
 • Implant dentar Straumann Pro: 4500 – 4800 lei – Made in Germania
 • Implant dentar Zimmer TSV: 4600 lei – Made in Germania

Fiecare tip de implant dentar pe care îl oferim este de înaltă calitate și are un istoric dovedit de rezultate excelente. Cu toate acestea, costurile variază în funcție de brand, materiale și tehnologie. Echipa noastră este pregătită să vă ajute să înțelegeți aceste diferențe și să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs.

Costuri Implant Dentar – Păreri ale Pacienților

Când vine vorba de sănătatea și bunăstarea dvs., nu există nimic mai convingător decât părerile pacienților care au trecut prin experiențele pe care le luați în considerare. Iată ce au de spus unii dintre pacienții noștri care au ales să-și realizeze operația de implant dentar în clinica noastră:

Valentina Minea: „Recomand cu drag aceasta clinica pentru profesionalismul, rabdarea și căldura cu care fiecare pacient este primit. Domnul Dr. Durbac Marius s-a ocupat în detaliu de orice problemă avută. Mulțumesc pentru profesionalism și dedicare! Voi recomanda clinica tuturor cunoscutilor.”

Roxana Oprea: „Experiență plăcută. De la intrarea în clinică ai parte de o atmosferă relaxantă și totul decurge ușor, firesc, părând simplu. Dr Durbac este un profesionist adevărat, mi-a înlăturat toate temerile și am reușit în sfârșit ceea ce îmi doream de ceva timp, dar nu găsisem încă omul potrivit până acum. Am efectuat extracții (multe) și implanturi (6) într-o singură zi , fără durere, fără complicații. De asemenea consider un plus faptul că ai posibilitatea de a plăti în rate. Voi reveni cu încredere numai aici atunci când va fi necesar.”

Amalia Tihon: „Cea mai buna experienta a fost intotdeauna la Dr. Durbac. Mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a facut sa ma simt calma si pe maini bune. Echipa este alcatuita din oameni simpatici si prietenosi iar clinica este exceptionala (de la dotari la curatenie). Recomand cu mare drag!”

Aceste mărturii arată nu doar calitatea lucrării pe care o facem, dar și modul în care ne îngrijim de pacienții noștri în timpul întregului proces. Noi credem că oricine ar trebui să aibă un zâmbet sănătos și strălucitor, iar aici, suntem dedicați să facem acest lucru posibil.

Costuri Implant Dentar – Consultație Gratuită

Dacă acest articol a reușit să vă lămurească unele dintre îndoielile legate de costurile unui implant dentar și sunteți gata să faceți următorul pas, Dr. Durbac vă stă la dispoziție. Procesul începe cu o consultație gratuită în cadrul căreia vom discuta despre starea actuală a sănătății dvs. dentare, despre ce înseamnă un implant dentar și despre ce presupune acest proces.

În plus, vom vorbi și despre opțiunile de cost pe care le aveți la dispoziție, pentru a găsi cea mai bună soluție care se potrivește cu nevoile și bugetul dvs. Acesta este un angajament major, atât financiar, cât și din punct de vedere al sănătății, motiv pentru care vrem să vă asigurați că aveți toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie.

Pentru a vă programa o consultație gratuită, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau să completați formularul de pe site-ul nostru. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați mulțimii de pacienți satisfăcuți care au ales Dr. Durbac pentru implanturile dentare!

About The Author