Implant dentar bucuresti

Implant dentar bucuresti

În urma unei consultații stomatologice de specialitate, medicul dentist a constatat că ai nevoie de un implant dentar.

Lasă-mă să ghicesc…

Dar, numai după câteva discuții, pe lângă teama de durere a început să apară și o teamă legată de costuri

Așa că, în cele ce urmează voi încerca să îți ofer toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea o imagine cât mai clară asupra costurile implantului dentar.

Însă până la a-ți prezenta variantele de preț, haide să ne reamintim puțin ce este un implant dentar.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv medical realizat din titan sau alte materiale compatibile cu organismul, de forma unui șurubel, care are rolul de a înlocui rădăcina unui dinte lipsă și de a susține o coroană dentară.

Acesta se inserareză în osul maxilar sau mandibular, iar după ce acesta este acceptat complet de organism, servește drept suport pentru plasarea unei coroane dentare personalizate.

Implantul dentar este o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă, având multe avantaje în comparație cu alte opțiuni de înlocuire cum ar fi punțile sau protezele dentare.

Care sunt costurile unui implant dentar în București?

Costul implantului dentar poate varia în funcție de mai mulți factori, dintre care, de departe cei mai importanți, sunt tipul implantului și experiența și calificările medicului stomatolog.

Deși alegerea medicului stomatolog se face pe baza unor criterii preponderent subiective, atunci când vorbim despre tipul implantului dentar, alegerea acestuia se face pur obiectiv împreună cu medicul stomatologd, în funcție de particularitățile danturii tale.

În București, costul implantului dentar este cuprins între 500 EURO-2500 EURO.

Costurile Implanturilor dentare oferite în clinica Dr. Durbac sunt următoarele:

  1. Implant dentar AlphaBio realizat în Israel – 3150 RON
  2. Implant dentar JD EVOLUTION  realizat în Italia 2450 RON
  3. Implant dentar ARDS realizat în Israel 2700 RON
  4. Implant dentar INNO realizat în Israel 2700 RON
  5. Implant dentar Megagen realizat în Corea 2900 RON – 3200 RON
  6. Implant dentar Paltop realizat în SUA 3200 RON – 4600 RON
  7. Implant dentar Straumann Pro realizat în Germania 4500 RON -4800 RON
  8. Implant dentar Zimmer TSV realizat în Germania 4600 RON

De ce ai alege clinica noastră pentru un implant dentar?

Clinica Dr.Durbac din București este locul în care calitatea se împletește armonios cu prețul.

Deși am o experiență de 12 ani în stomatologie dentară, 10 ani în estetică dentară și de 8 în implantologie dentară, consider că adevăratul atuu al clinicii mele este acela că noi nu tratăm dinți, ci tratăm pacienți.

Aici vei beneficia de un consult de specialitate, de un diagnostic precis, cu un plan de tratament personalizat și vei ști în orice moment care sunt etapele procedurii. Primesti toate informațiile necesare înainte de tratament, iar pentru toate întrebările ce apar pe parcursul tratamentului, vei primi imediat un răspuns cuprinzător și empatic.

Serviciile medicale sunt de înaltă calitate, clinica beneficiază de tehnologie de ultimă generație, iar materialele utilizate sunt doar de cea mai înaltă calitate.

Zâmbetul Tău Perfect Este La Un Click Distanță

Deși acum ai o idee mai bună despre costul implantului dentar, cu siguranță încă mai ai o mulțime de întrebări.

Și pentru că știm de cât de multe informații ai nevoie înainte de a lua orice decizie legată de aspectul danturii tale, îți dăm oportunitatea de a veni să ne cunoaștem în clinică și de a primi un răspuns pentru orice nelămurire legătă de această procedură, complet GRATUIT.

Tot ce trebuie să faci este să dai click aici și să te programezi la consultația gratuită, iar noi ne vom asigura că de partea cealaltă a acestui click te va aștepta una dintre cele mai interesante vizite la stomatolog.