Implant dentar – Costuri

Dacă de curând medicul stomatolog ți-a spus că ai nevoie de un implant dentar, cu siguranță ai început să te documentezi temeinic în privința acestei intervenții.

Și cum unul dintre aspectele principale care te interesează este cu siguranță prețul, în cele ce urmează îți vom explica pe larg ce presupune această intervenție și care sunt costurile implantului dentar.

Ce Este Un Implant Dentar?

Implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv medical sub de forma unui șurubel și este folosit pentru a înlocui rădăcina unui dinte pierdut. Acesta este de obicei confecționat din titan sau din alte materiale biocompatibile și este plasat în osul maxilar sau mandibular pentru a oferi o bază solidă pentru o coroană dentară, o punte dentară sau o proteză.

În timpul procedurii de implant dentar, medicul stomatolog inserează implantul în osul maxilar sau mandibular și îl lasă să se integreze în os timp de câteva luni. După ce implantul este complet integrat, o coroană , o punte sau o proteză dentară este atașată pe implant, oferind un aspect și o funcționalitate asemănătoare cu cele ale unui dinte natural.

Implantul dentar este o soluție excelentă pentru persoanele care au pierdut unul sau mai mulți dinți și care doresc o opțiune stabilă și cu un aspect natural, pentru înlocuirea acestora.

Ce Costuri Presupune Inserarea Unui Implant Dentar?

Atunci când vine vorba despre costul unui implant dentar, acesta depinde de mai mulți factori.

Un prim aspect în stabilirea prețului unui implant dentar este experiența medicului. Până la 45% din costul unui implant este dat de manopera medicului stomatolog, experiența acestuia reflectându-se în principal prin rata de succes. O rată bună de succes, la nivel mondial, este de peste 94%. O rată excelentă de succes a implantului dentar este de peste 97%.

Tipul implantului este un al doilea factor ce influențează costul implantului dentar. În funcție de producător, implanturile dentare pot fi Premium, Standard sau Low Cost.

Implanturile ieftine au o durată de viață considerabil mai scăzută, și o calitate mai scăzută a materialului. Cu toată priceperea, profesionalismul și implicarea medicului stomatolog, durata de viață și rezistență implantului dentar este puternic influențată de calitatea acestuia.

În cadrul clinicii noastre, implanturile folosite sunt doar din categoriile Standard și Premium, iar costul unui implant dentar variază între 500 EURO și 1500 EURO.

Ce Tipuri De Implant Se Utilizează În Cadrul Clinicii Dr.Durbac?

Implanturile Premium cu care noi lucrăm sunt cele de la Nobel Biocare și Zimmer Dental. Aceste companii au o experiență vastă în producerea de implanturi dentare și o precizie greu de egalat. Prețul unui implant Zimmer variază între 950 EURO și 1200 EURO, iar cel de la Nobel între 750 EURO și 1150 EURO.

Implanturile standard folosite în cadrul clinicii Dr. Durbac sunt cele de la ARDS, Alpha Bio, Bredent, Megagen, Paltop și Biocon, iar prețurile acestora sunt cuprinse în intervalul 500 EURO – 700 EURO per dinte.

De Ce Să Alegi Clinica Noastră Pentru Un Implant Dentar?

Dr. Durbac este specialist în implantologie dentară, iar în cadrul clinicii vă oferă o gamă variată de servicii stomatologice de cele mai înalte standarde, materiale de calitate și tehnologie de ultimă generație. Datorită experienței acumulate în cei 12 ani de stomatologie generală, 10 ani de estetică dentară și 8 de implantologie, clinica noastră are o rată de succes a implanturileor de 98,8%.

De asemenea, aici, nu doar că vei găsesi doctori abili, cu foarte multă experiență, ci vei găsi și doctori empatic care rezonează perfect cu toate emoțiile unui pacient temător.

Dar nu ne crede pe cuvânt, ci vezi ce au spus pacienții noștri:

Monica P. – “Profesionalism și promptitudine. Echipă de oameni tineri și dedicați. Dacă vă hotărâți și ajungeți la dl doctor Durbac Marius, ascultați-i sfaturile. „Vede” ce trebuie și ceea ce iese din mâinile dumnealui e artă. Sunt foarte mulțumită și îl recomand cu drag!!!”

Andreea C. – “Recomand!! Profesionalism, pregatire, curatenie si locatie foarte accesibila! Am venit la domnul doctor Durbac pentru multiple probleme si cu o frica groaznica, dar rabdarea de care a dat dovada si explicatiile oferite pentru fiecare pas al operatiunilor pe care le voi avea, mi-a dat o incredere foarte mare! Totul a decurs impecabil! Va multumesc!”

Silvia C. –“ Recomand, din toate punctele de vedere: servicii de foarte bună calitate, informare completa despre opțiunile de tratament, relationare foarte bună cu pacienții. Eu am fost foarte multumita.”

Nu Mai Aștepta, E Timpul Să Zâmbeși Din Nou.

Deși poate părea obositoare toată această listă de factori ce influențează costul unui implant dentar, în realitate totul devine foarte clar doar cu un simplu consult de specialitate și o discuție cu medicul stomatolog.

Și pentru că știm de cât de multe informații ai nevoie înainte de a lua orice decizie legată de aspectul danturii tale, îți dăm oportunitatea de a veni să ne cunoaștem în clinică și de a primi un răspuns pentru orice nelămurire legătă de această procedură, complet GRATUIT.

Tot ce trebuie să faci este să dai click aici și să te programezi la consultația gratuită, iar noi ne vom asigura că de partea cealaltă a acestui click te va aștepta una dintre cele mai interesante vizite la stomatolog.

Nu lăsați întrebările fără răspuns să vă țină zâmbetul ascuns. Dr. Durbac vă stă la dispoziție cu orice informație aveți nevoie și cu certitudinea că vă va reda în cel mai scurt timp încrederea pierdută.

About The Author