Implant dentar București

Dacă ai suferit o pierdere dentară din varii motive, cu siguranță ai nevoie de un implant dentar în pentru a-ți recăpăta zâmbetul și funcționalitatea danturii.

Implant Dentar În București
Unde Pot Realiza Un Implant Dentar În București? implant dentar

Și dacă te întrebi unde anume poți să îți pui un implant dentar în București, noi te invităm în clinica noastră, unde un medic empatic te va scăpa de toate grijile și neclaritățile legate de această intervenție.

Doctorul Durbac din București, cu o experiență de peste 12 ani în implantologie dentară, nu tratează doar dinții, ci și pacienții. Vei fi tratat cu empatie și profesionalism, iar experiența dânsului și rata mare de succes îți sunt garanții pentru o intervenție dentară de succes.

Dar până să îți spunem care sunt motivele pentru care ai alege clinica noastră, haide să vedem care este, de fapt, treaba cu acest implant dentar.

Ce Este Un Implant Dentar?

În momentul de față, acesta este cea mai bună variantă pentru înlocuirea dinților lipsă.

Implantul dentar are rolul de a substitui rădăcina dintelui care, din diverse motive nu a mai putut fi salvată. Implantul are forma unui șurubel realizat din titan sau alte aliaje biocompatibile și se introduce în osul maxilar sau mandibular, pentru a înlocui elementele dentare lipsă.

Care Sunt Etapele Realizării Unui Implant Dentar?

1. Prima etapă constă în clasicul consult de specialitate în urma căruia se va analiza situația dentară în profunzime. În funcție de rezultat, urmează extragerea dinților problematici acolo unde este cazul, tratarea zonei respective și montarea implantului dentar.

2. După montarea implantului dentar, urmează perioada de integrare a noului corp (refacerea integrală a osului) care poate varia între 3 și 6 luni, în funcție de pacient.

3. După ce zona s-a vindecat și corpul a fost acceptat, se va monta un corp de suport pentru dintele viitor, iar la final se va monta noul dinte.

Care Sunt Avantajele Unui Implant Dentar În București?

  • În primul rând, un implant dentar este intervenția salvatoare pentru un dinte lipsă. Acesta oferă un aspect natural danturii, restabilește imediat funcția masticației și îți va da posibilitatea șă zâmbești fără rețineri.
  • Implantul dentar trece cu brio proba timpului. În funcție de istoricul fiecărui pacient acesta poate avea o durată de viață cuprinsă între 30-60 de ani.
  • Datorită integrării lui în osul maxilarului sau al madibulei și a materialelor calitative din care este făcut, implantul dentar în București are o stabilitate și o rezistență asemănătoare dinților naturali și îți va permite să te bucuri de o funcționalitate normală a danturii.
  • Implantul dentar protejează osul în care se inseră si stopează migrarea dinților vecini prin simplul fapt că ocupă spațiul rămas liber în urma pierderii unui dinte sau a mai multor dinți.
  • Dacă ai fobie de durere nu ai motive de îngrijorare. Toată intervenția se realizează sub anestezie și nu vei simți absolut nimic.
  • Nici nu vei sesiza diferența. Tu vei fi singura persoană care va ști că ai suferit o intervenție dentară, iar toți ceilalți se vor bucura de zâmbetul tău natural ce emană căldură și încredere

Are Nevoie Implantul Dentar De Un Tratament Preferențial?

Implantul dentar nu necesită un tratament aparte, deci nu ai de ce să îți faci griji.

Trebuie să menții aceiași igienă dentară ca în cazul dinților naturali, dar, în schimb, este recomandat să mergi la controale periodice la medicul stomatolog pentru a te asigura că totul decurge conform planului.

Fiind vorba de un corp străin, interacțiunea acestuia cu organismul tău trebuie atent monitorizată în primele luni.

De Ce Clinica Doctorului Durbac?

Răspunsul este simplu… Are multe diplome! 😊

Glumim evident, dar nu pentru că nu le-ar avea, ci pentru că dânsul nu le consideră atât de importante. Clinica Doctorului Durbac este una din puținele clinici stomatologice din București în care, nu doar că găsești un doctor abil, cu foarte multă experiență, ci găsești și un doctor empatic care rezonează perfect cu toate emoțiile unui pacient temător.

Așa că, în loc să îți povestim noi despre avantajele începerii unui plan de tratament în clinica Doctorului Durbac, o să îi lăsam pe cei mai avizați să o facă, și anume pe pacienții lui.

Amalia T. – “Cea mai buna experienta a fost intotdeauna la Dr. Durbac. Mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a facut sa ma simt calma si pe maini bune. Echipa este alcatuita din oameni simpatici si prietenosi iar clinica este exceptionala (de la dotari la curatenie). Recomand cu mare drag!”

Andreea C. – „Recomand!! Profesionalism, pregatire, curatenie si locatie foarte accesibila! Am venit la domnul doctor Durbac pentru multiple probleme si cu o frica groaznica, dar rabdarea de care a dat dovada si explicatiile oferite pentru fiecare pas al operatiunilor pe care le voi avea, mi-a dat o incredere foarte mare! Totul a decurs impecabil! Va multumesc!”

Nu Mai Aștepta, E Timpul Să Zâmbești Din Nou.

Zâmbetul este cartea ta de vizită și nu merită să stea ascuns, iar tu nu mai ai de ce să te simți stânjenit la fiecare ieșire alături de prieteni.

Un dinte lipsă nu trebuie să constituie un motiv de a te retrage din activitățile cotidiene sau de reducere a interacțiunii sociale, iar frica de a remedia această problemă prin intermediul implantului dentar va dispărea în primul mument în care vei discuta cu un doctor precum domnul doctor Durbac.

Programează-te acum la o consultație pentru Implant dentar și recapătă-ți încrederea, odată pierdută.

About The Author