Dr. Durbac Tipuri De Implant Dentar Folosite

În lumea modernă a stomatologiei, implanturile dentare reprezintă o soluție de înlocuire permanentă a dinților pierduți, care oferă atât funcționalitate, cât și estetică.

Eu sunt Dr. Durbac și mă dedic, zi de zi, restaurării zâmbetelor pacienților mei prin utilizarea celor mai eficiente și sigure tehnici de implantologie dentară.

Dr durbac tipuri implant dentar – În acest articol, vom vorbi despre tipurile de implanturi dentare pe care le folosesc în clinică și sper ca prin această discuție să vă ofer o înțelegere mai bună a procesului și a modului în care vă pot ajuta să vă redobândiți zâmbetul.

Tipuri De Implant Ce Este Un Implant Dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv mic, dar extrem de rezistent, fabricat din titan care este inserat chirurgical în maxilar sau mandibulă pentru a înlocui rădăcina unui dinte pierdut. Aceasta funcționează ca o ancoră pentru un dinte artificial – o coroană – care este atașată pe acesta.

În esență, un implant dentar reprezintă cel mai apropiat echivalent al unui dinte natural. El nu numai că îmbunătățește aspectul estetic al zâmbetului, dar și restabilește funcționalitatea completă a gurii. Acest lucru înseamnă că veți putea mânca, vorbi și zâmbi cu încredere, fără a vă face griji că dantura vă va crea disconfort sau jenă.

De asemenea, spre deosebire de alte opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi punțile sau protezele, implanturile dentare nu necesită modificarea dinților adiacenți și pot contribui la prevenirea pierderii osoase la nivelul maxilarului.

Tipuri De Implant Importanța Alegerii Corecte A Tipului De Implant Dentar

Alegerea corectă a tipului de implant dentar este esențială pentru succesul pe termen lung al procedurii. Un implant adecvat nu doar că va îmbunătăți estetica zâmbetului, ci va asigura și funcționalitatea optimă a gurii, fără disconfort sau durere. Pe de altă parte, un implant necorespunzător poate duce la complicații, inclusiv infecții, probleme de ocluzie și pierderea implantului.

Când alegem tipul de implant, există mai mulți factori de care trebuie să ținem cont. În primul rând, anatomia orală a pacientului este esențială. În funcție de dimensiunea și forma maxilarului, dar și de locul unde lipsesc dinții, unele tipuri de implanturi pot fi mai potrivite decât altele. În al doilea rând, calitatea materialul din care este făcut implantul poate influența rezultatul.

Un alt aspect important este experiența și competența medicului dentist. Ca medic cu o experiență vastă în domeniul implantologiei, eu, Dr. Durbac, sunt capabil să determin ce tip de implant este cel mai potrivit pentru fiecare pacient în parte.

Alegerea corectă a implantului este o parte fundamentală a planului de tratament personalizat pe care îl dezvolt pentru fiecare pacient, asigurându-mă că rezultatele finale sunt atât funcționale, cât și estetice.

Tipuri De Implanturi Dentare Pe Care Le Folosesc

Există o varietate de tipuri de implanturi dentare pe piață, fiecare cu propriile sale caracteristici și prețuri. În calitate de dentist cu experiență, eu lucrez cu diferite tipuri de implanturi pentru a mă asigura că fiecare pacient primește cel mai bun tratament posibil.

Tipuri De Implant Implanturile PREMIUM

Acestea includ branduri de renume precum Nobel Biocare și Zimmer Dental, ambele fiind renumite pentru precizia și calitatea superioară a implanturilor lor. Acestea reprezintă o investiție semnificativă, dar merită pentru pacienții care caută cea mai bună soluție posibilă. Costul acestor implanturi variază între 750 și 1200 de euro, în funcție de specificul cazului.

Tipuri De Implant Implanturile STANDARD

Acestea sunt opțiunea perfectă pentru cei cu un buget mediu, oferind un echilibru între costuri și calitate. Printre brandurile cu care lucrează Dr. Durbac se numără ARDS, Alpha Bio, Bredent, Megagen, Paltop și Biocon. Aceste implanturi oferă rezultate comparabile cu cele premium la un preț mai accesibil.

Tipuri De Implant – Implanturile LOW COST

Deși nu sunt de obicei prima opțiune a Dr. Durbac, există situații în care implanturile low cost pot fi o opțiune viabilă. Este important de menționat că prețul redus nu înseamnă neapărat calitate scăzută, dar pot exista costuri suplimentare care să aducă prețul total la un nivel similar cu cel al implanturilor standard.

Rețineți că alegerea tipului de implant dentar nu trebuie făcută doar în funcție de cost. Este important să aveți în vedere calitatea, durabilitatea și experiența medicului dentist.

Testimoniale

Evaluarea succesului unui implant dentar nu se bazează doar pe aspectul tehnic, dar și pe feedbackul paciențilorIa. Iată câteva testimoniale ale pacienților care au ales clinică Dr. Durbac pentru implanturi dentare.

Valentina Minea: „Recomand cu drag aceasta clinica pentru profesionalismul, rabdarea și căldura cu care fiecare pacient este primit. Domnul Dr. Durbac Marius s-a ocupat în detaliu de orice problemă avută. Mulțumesc pentru profesionalism și dedicare! Voi recomanda clinica tuturor cunoscutilor.”

Roxana Oprea: „Experiență plăcută. De la intrarea în clinică ai parte de o atmosferă relaxantă și totul decurge ușor, firesc, părând simplu. Dr Durbac este un profesionist adevărat, mi-a înlăturat toate temerile și am reușit în sfârșit ceea ce îmi doream de ceva timp, dar nu găsisem încă omul potrivit până acum. Am efectuat extracții (multe) și implanturi (6) într-o singură zi , fără durere, fără complicații. De asemenea consider un plus faptul că ai posibilitatea de a plăti în rate. Voi reveni cu încredere numai aici atunci când va fi necesar.”

Amalia Tihon: „Cea mai buna experienta a fost intotdeauna la Dr. Durbac. Mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a facut sa ma simt calma si pe maini bune. Echipa este alcatuita din oameni simpatici si prietenosi iar clinica este exceptionala (de la dotari la curatenie). Recomand cu mare drag!”

Aceste testimoniale reflectă angajamentul meu de a oferi fiecărui pacient tratamentul potrivit în funcție de nevoile și bugetul lor. Indiferent de tipul de implant dentar ales, scopul este același – un zâmbet sănătos și încrezător.

Tipuri De Implant Procesul De Selecție A Implanturilor Dentare Cu Dr. Durbac

Alegerea implantului dentar potrivit pentru nevoile dumneavoastră nu trebuie să fie un proces complex sau stresant. La clinică Dr. Durbac, vă punem la dispoziție o serie de servicii concepute pentru a ușura acest proces și a vă asigura că alegerea pe care o faceți este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Inițial, procesul începe cu o consultație gratuită, unde evaluăm starea actuală a sănătății orale și discutăm despre opțiunile de tratament disponibile. În acest stadiu, ne vom concentra pe înțelegerea nevoilor și dorințelor dumneavoastră și vă vom oferi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată.

În funcție de această evaluare și de discuția cu dumneavoastră, împreună vom determina tipul de implant care este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice. De asemenea, vom discuta despre costurile asociate fiecărui tip de implant, precum și despre alte aspecte financiare relevante.

După aceea, veți avea posibilitatea de a vă gândi la opțiunile prezentate înainte de a lua o decizie finală. Acest proces este conceput pentru a vă asigura că sunteți complet confortabil cu alegerea pe care o faceți și că aceasta este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Tipuri De Implant Consultație GRATUITĂ

În concluzie, alegerea implantului dentar potrivit este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții dumneavoastră. La clinică Dr. Durbac, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți această alegere într-un mod cât mai informat și confortabil.

Dacă aveți nevoie de un implant dentar sau doriți să aflați mai multe despre opțiunile disponibile, nu ezitați să ne contactați pentru a programa o consultație GRATUITĂ.

Suntem aici pentru a vă ajuta să zâmbiți din nou cu încredere. Ne puteți contacta prin telefon, e-mail sau puteți programa o întâlnire direct pe site-ul nostru.

Zâmbetul perfect pe care îl doriți poate fi la doar câteva clicuri distanță. Nu așteptați, contactați-ne astăzi și începeți călătoria spre un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos!

În lumea modernă a stomatologiei, implanturile dentare reprezintă o soluție de înlocuire permanentă a dinților pierduți, care oferă atât funcționalitate, cât și estetică.

Eu sunt Dr. Durbac și mă dedic, zi de zi, restaurării zâmbetelor pacienților mei prin utilizarea celor mai eficiente și sigure tehnici de implantologie dentară.

About The Author