Fațete Pentru Dinți

Aspectul inestetic al dinților dat de decolarare, de ciobirea acestora, de spații interdentare mari sau da dimensionarea inegală, poate afecta în mod semnificativ încrederea în sine.

Cu toate acestea, există o soluție eficientă și durabilă pentru recăpătarea acestei încrederi prin obținerea unu zâmbet foarte estetic și atrăgător, într-un timp foarte scurt.

Acestă soluție este reprezentată de fațete pentru dinți.

Ce sunt fațetele pentru dinți?

Fatete dentare

Fațetele pentru dinți sunt o soluție estetică populară pentru a îmbunătăți aspectul dinților și pentru a obține un zâmbet sănătos și strălucitor.

Ele sunt învelișuri subțiri, de obicei realizate din ceramică sau compozit ce sunt aplicate pe partea frontală a dinților pentru a acoperi imperfecțiunile, augmentând dantura din punct de vedere estetic.

Fațete pentru dinți – avantaje :

Avantajele fațetelor pentru dinți nu sunt deloc de neglijat.

  1. Îmbunătățesc aspectul estetic al danturii. Acoperă imperfecțiuni precum decolorarea, ciobirea sau dimensionarea inegală a dinților.
  2. Procedura de aplicare a fațetelor pentru dinți poate fi completată relativ rapid, în doar 2 vizite la medicul dentist. Rezultatele se observă imediat.
  3. Sunt rezistente la decolorare, oferind un zâmbet atrăgător și strălucitor pentru o perioadă lungă de timp.
  4. Fac față cu brio uzurii zilnice și au un nivel crescut de personalizare în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient.
  5. Procedura de aplicare a fațetelor pentru dinți este minim invazivă în comparație cu alte opțiuni de îmbunătățire a aspectului danturii.

Ce implică procesul de aplicare a fațetelor pentru dinți

Procesul de aplicare a fațetelor pentru dinți cuprinde următoarele etape:

  1. Realizarea unei evaluări detaliate a danturii pentru a determina problemele principale și pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat.
  2. Îndepărtarea unei cantități foarte mici de smalț de pe suprafața dinților pentru a face loc fațetelor pentru dinți și pentru a garanta o bună adeziune a acestora.
  3. Se va lua amprenta dinților pentru a crea fațetele dentare.
  4. Cât timp se așteaptă după fațetele permanente, medicul stomatolog va monta un set de fațete provizorii pentru a proteja dantura.
  5. Când fațetele pentru dinți sunt gata, acestea vor fi aplicate pe suprafața dinților cu ajutorul unui adeziv special, înlocuindu-le definitiv pe cele provizorii.

Clinica Dr.Durbac – Locul Unde Zâmbetele Reapar

Clinica Doctorului Durbac își propune să readucă zâmbete acolo unde acestea au dispărut din varii motive. Medicii noșttri stomatologi vă vor trata cu empatie și vă stau la dispoziție pentru orice informație solicitată.

Dr. Durbac oferă servicii premium de creare și aplicare a fațetelor pentru dinți și vă va reda zâmbetul într-o clipă, printr-o intervenție minim invazivă și lipsită de dureri.

În cadrul clinicii vei beneficia de un consult de specialitate, de un diagnostic precis și de un plan de tratament personalizat. Medicul stomatolog îți va recomanda varianta de fațete dentare care ți se potrivește cel mai bine, iar la finalul intervenției imaginea din oglindă va fi cea la care ai visat.

Și pentru că știm de cât de multe informații ai nevoie înainte de a lua orice decizie legată de aspectul danturii tale, îți dăm oportunitatea de a veni să ne cunoaștem în clinică și de a primi un răspuns pentru orice nelămurire legătă de această procedură, complet GRATUIT.

Tot ce trebuie să faci este să dai click aici și să te programezi la consultația gratuită, iar noi ne vom asigura că de partea cealaltă a acestui click te va aștepta una dintre cele mai interesante vizite la stomatolog. Scrie-ne acum pentru fatete pentru dinti.