Fațete dinți preț

Fațete dinți preț – Probabil v-ați întrebat de multe ori cum de reușesc vedetele internaționale și persoanele publice să aibă mereu un zâmbet sclipitor și perfect și cât i-a costat obținerea acestuia. Ei bine au apelat la un mic truc de imagine cu un impact puternic: fațete dentare.

Așa că în acest articol, vă vom prezenta diferitele variante de fațete dinți preț pentru a vă putea face o idee mai bună despre costul unui zâmbet demn de covorul roșu.

Fațete dinți preț
Fațete Dinți Preț: Care Este Costul Unui Zâmbet Demn De Covorul Roșu? Fațete dinți preț

Ce Sunt Fațete Pentru Dinți?

Fațetele pentru dinți sunt un înveliș ceramic subțire, rezistent și durabil ce se aplică prin cimentare peste suprafața vizibilă a dintelui. Fațetele sunt utilizate pentru a corecta sau a îmbunătăți aspectul zâmbetului. Diferența este vizibilă imediat, iar albul dinților este de-a dreptul răvășitor. Cu ajutorul acestor fațete dentare veți scăpa de complexele pe care le aveți la nivelul danturii. Dinții strâmbi, ciobiți sau decolorați nu vor mai fi o problemă.

Avantaje Vs Dezavantaje Fațete Dinți:

Ca orice intervenția asupra danturii, montarea de fațete dinți are atât avantaje, cât și dezavantaje. Dar să începem cu partea pozitivă.

 1. Cu ajutorul fațetelor dentare se obțin rezultate extrem de rapid în doar 2 vizite la cabinetul medicului stomatolog
 2. Puteți să alegeți culoarea care vă place
 3. Se poate realiza o paleta generoasă de nuanțe de la dinte natural la un alb strălucitor
 4. Fațetele dentare nu se vor păta sau decolora
 5. Nu este necesară șlefuirea prealabilă a dinților
 6. Sunt extrem de rezistente la fracturare sau dezlipire
 7. Nu este necesară scoaterea nervului dintelui
 8. Fațetele dentare nu au nevoie de îngrijire specială
 9. Nu există riscul de a apărea reacții alergice la materialul din care sunt confecționate
 10. Sunt perfect biocompatbile cu țesutul dentar și cu gingiile
 11. Au o durată de utilizare foarte mare

Dezavantajele montării de fațete dinți sunt puține la număr, dar trebuie menționate pentru a avea o imagine cât mai clară asupra a ceea ce vă doriți.

 1. Se elimină o cantitate mică din smalțul dentar 0,3 mm aproximativ
 2. Dacă aveți afecțiuni gingivale procedura de montare a fațetelor dentare va fi amânată
 3. Fațete dinți preț – este destul de ridicat
 4. Poate apărea în unele cazuri o sensibilitate dentară

Care Sunt Etapele Montării De Fațete Dentare?

În cadrul clinicii noastre  veți beneficia de un consult de specialitate, un diagnostic precis și un plan de tratament personalizat. În timpul consultației se va stabili numărul de dinți care vor beneficia de fațete dentare, culoarea pe care doriți să o obțineți, forma fațetelor, tipul, cu șlefuire sau fără și se va realiza și igienizarea dentară.

Mai apoi, medicul stomatolog va trece la amprentarea fațetelor.  Se vor realiza o serie de fotografii și măsurători ale dinților. Atât arcadele, cât și mușcătura se vor amprenta cu sistemul de scanare intraoral Medit i700. După amprentare se vor șlefui subtil dinții, iar dacă este cazul, se vor amprenta digital și se vor aplica fațete dinți provizorii peste șlefuire.

Ultimul pas este reprezentat de cimentarea fațetelor. În această etapă fațetele dentare vor fi fixate cu ajutorul unui adeziv și se va elimina cimentul în exces pentru obținerea unui zâmbet de invidiat.

Fațete Dinți Preț:

În general prețul pentru o fațetă dentară poate varia între 200-2000 euro. De regulă , fațeta dentară din ceramică este mai scumpă decât cea din material compozit, dar oferă o rezistență mai mare pe termen lung și un aspect mult mai natural. Fațeta dentară din ceramică poate avea un preț mediu cuprins între 400-2000 de euro, în timp ce Fațeta dentară din material compozit este mai accesibilă ca preț, cu un cost mediu cuprins între 200-600 de euro.

Fațete Dinți Preț – În Clinica Noastră:

În ceea ce privește fațete dinți preț, acesta este unul cât se poate de prietenos.

 1. Fațeta dentară realizată din compozit în laborator, utilizată des pe post de fațetă dentară provizorie sau de tranziție costă 500 RON
 2. Fațeta dentară realizate din compozit în cabinet de către medicul dentist, direct pe dinții naturali costă 350 RON
 3. Fațeta dentară din zirconiu este o variantă bună atunci când vine vorba despre o schimbare majoră și costă 1500 RON
 4. Fațeta dentară din ceramică EMax SD- 1800 RON
 5. Fațeta dentară din ceramică EMax HD – 2200 RON
 6. Fațeta dentară din ceramică EMax HDR este considerată o adevărată bijuterie și costă 3200 RON

Dr. Durbac Din București- Medicul Stomatolog Gata Să Vă Transforme Imaginea Din Oglindă

În cadrul clinicii noastre veți beneficia de o gamă variată de servicii stomatologice printre care și montarea de fațete dentare.

Medicul stomatolog recomandă montarea de fațete dinți în cazul în care culoarea dinților vă nemulțumește, aveți pete evidente pe dinți, există spații între dinți, aveți dinți mici sau dacă forma dinților nu este cea pe care vi-o doriți.

Și pentru că știm de cât de multe informații ai nevoie înainte de a lua orice decizie legată de aspectul danturii tale, îți dăm oportunitatea de a veni să ne cunoaștem în clinică și de a primi un răspuns pentru orice nelămurire legătă de această procedură, complet GRATUIT.

Tot ce trebuie să faci este să dai click aici și să te programezi la consultația gratuită, iar noi ne vom asigura că de partea cealaltă a acestui click te va aștepta una dintre cele mai interesante vizite la stomatolog.

About The Author