Totul despre Fațete Dentare

Dacă ai căutat vreodată pe internet “fațetă dentară preț”, atunci, cu siguranță admiri în secret zâmbetul perfect și strălucitor pe care îl vezi la celebrități sau influenceri. Ți-l poți permite si tu prin intermediul unei proceduri stomalogice estetice tot mai populare și anume montarea de fațete dentare.

Fațete Dentare
Fațetă Dentară Preț: Care Este Costul Real Al Unui Zâmbet Obținut Cu Fațete Dentare? Fațete Dentare

Ce Este Fațeta Dentară?

Fațeta dentară este un înveliș subțire din ceramică sau material compozit, care se aplică pe fața frontală a dinților pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului. Fațeta dentară poate corecta o varietate de probleme estetice cum ar fi: dinții decolorați, strâmbi, înclinați, ciobiți sau cu spații între ei. Fațeta dentară poate fi utilizată pentru a crea o armonie în forma, dimensiunea, culoarea și alinierea dinților, iar astfel va rezulta un zâmbet perfect și uniform.

Fațetă Dentară Preț:

Prețul pentru o fațetă dentară poate varia în funcție de mai mulți factori precum calitatea materialelelor utilizate, complexitatea, experiența și reputația medicului stomatolog sau numărul de dinți pe care se aplică fațetele dentare. Acestea pot fi considerate o investiție într-un zâmbet perfect și pot avea un preț mai ridicat decât alte proceduri stomatologice. Cu toate acestea beneficiile pe termen lung sunt demne de luat în considerare.

În general prețul pentru o fațetă dentară poate varia între 200-2000 euro. De regulă , fațeta dentară din ceramică este mai scumpă decât cea din material compozit, dar oferă o rezistență mai mare pe termen lung și un aspect mult mai natural. Fațeta dentară din ceramică poate avea un preț mediu cuprins între 400-2000 de euro.

Fațeta dentară din material compozit este mai accesibilă ca preț, cu un cost mediu cuprins între 200-600 de euro. Materialul compozit este mai puțin rezistent și poate necesita înlocuire periodică, dar este o opțiune mai economică pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească zâmbetul la un cost mai redus.

Unde Pot Beneficia De Un Raport Preț- Calitate Atractiv În București?

Clinica Dr. Durbac București este locul unde calitatea se împletește armonios cu un preț accesibil. Cu o experiență de 12 ani în stomatologie dentară, 10 ani în estetică dentară și peste 8 în implantologie dentară Dr. Durbac vă va trata cu profesionalism și empatie toate problemele dentare.

În clinica realizăm procedurile stomatologice cu tehnologie de ultimă generație și materiale de înaltă calitate, respect din partea personalului medical și disponibilitatea de a vă furniza orice informație de care aveți nevoie.

Fațetă Dentară Preț În Clinica Noastră:

În ceea ce privește preț fațetă dentară, acesta este unul cât se poate de prietenos.

  1. Fațeta dentară realizată din compozit în laborator, utilizată des pe post de fațetă dentară provizorie sau de tranziție costă 500 RON
  2. Fațeta dentară realizate din compozit în cabinet de către medicul dentist, direct pe dinții naturali costă 350 RON
  3. Fațeta dentară din zirconiu este o variantă bună atunci când vine vorba despre o schimbare majoră și costă 1500 RON
  4. Fațeta dentară din ceramică EMax SD- 1800 RON
  5. Fațeta dentară din ceramică EMax HD – 2200 RON
  6. Fațeta dentară din ceramică EMax HDR este considerată o adevărată bijuterie și costă 3200 RON

Calitate Fără Compromisturi

Cu ajutorul fațetelor dentare veți avea un zâmbet estetic, sănătos, o încredere în sine sporită și posibilitatea de a vă afișa fără rețineri.

În urma unui consult de specialitate Dr Durbac vă va oferi un diagnostic precis și un plan de tratament personalizat. În funcție de problemele estetice de la nivelul danturii medicul stomatolog vă va recomanda varianta de fațete dentare care vi se potrivește cel mai bine. Când vine vorba de un zâmbet sănătos și estetic nu trebuie să faceți niciun compromis.

Deși prețul fațetelor dentare vi se poate părea ridicat, în realitate însă, materialele de calitate din care sunt realizate își vor dovedi cu succes durabilitatea în timp. O variantă ieftină poate părea tentantă pentru moment, dar în timp nu va face decât să sporească costurile ulterioare. Fațetele cu un cost redus aduc pentru o scurtă perioadă de timp rezultatele dorite. Calitatea slabă a materialelor va fi un factor esențial ce va duce la înlocuirea lor.

În Clinica Dr.Durbac vă punem la dispoziție fațete dentare premium menite să ofere un zâmbet de un alb strălucitor și o dantură aliniată perfect. Cu profesionalism și empatie, medicul stomatolog se va asigura că rezultatul final este cel pe care l-ați visat.