IMPLANTOLOGIE DENTARĂ BUCUREȘTI, SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU A

Recapătă-ți Bucuria De A Zâmbi Prin Cea Mai Eficientă Metodă De Înlocuire A Dinților Lipsă! Bonus: Consultație GRATUITĂ!

Programează-te La Consultația Gratuită Și Află Cum Te Ajutăm Să Îți Recapeți Zâmbetul!

Implant Dentare Pentru Un Zâmbet Încrezător!

Te-ai săturat de sentimentul constant de lipsă de încredere cauzat de dinții tăi lipsă?

Ei bine, poți în sfârșit să te eliberezi de această stare.

Înțeleg impactul pierderii dinților asupra încrederii și a calității vieții. Dar nu trebuie să îți faci griji, pentru că sunt aici să te ajut cu soluția supremă pentru recăpătarea zâmbetului – implant dentar!

Imaginează-ți asta:

Nu va mai trebui să îți ascunzi zâmbetul, nu te vei mai chinui să vorbești clar și cu siguranță nu vor mai există limitări legate de ce poți mânca.

Implantul dentar este cheia pentru a-ți reconstrui un zâmbet estetic și atrăgător.

Cu un aspect natural și cu o durabilitatea de neegalat, vei fi uimit de transformarea pe care ți-o vor aduce implanturile dentare pe care eu le pun în clinică.

În clinica mea, nu ofer doar implanturi dentare, ci ofer o experiență unică. Înainte de a fi medic implantolog, ca și tine, am fost pacient…

Și știu că la fel de importante precum calitatea implantului sunt și siguranța, confortul și înțelegerea pe care le găsești la medicul stomatolog.

Așa că, împreună cu echipa mea, te vom întâmpina cu foarte multă căldură și empatie, fiindu-ți pe parcursul călătoriei stomatologice atât medici profesioniști, cât și preteni.

Este timpul să-ți recâștigi încrederea, să-ți redescoperi strălucirea și să te bucuri din nou de viață.

Și prentru că știu de cât de cât de multe alte informații ai nevoie pentru a lua această decizie…

Am decis ca pentru o perioadă limitată de timp să îți ofer oportunitatea dea a primi toate informațiile necesare și un plan de tartament personalizat, complet GRATUIT.

Programează-ți consultația gratuită și împreună ne vom avânta în profunzimea întrebărilor și preocupărilor tale și vom construi un plan de tratament personalizat care să răspundă nevoilor tale unice.

Nu lăsa dinții lipsă să îți controleze viața.

Eliberează-te de nesiguranță și permite-mi să îți redau zâmbetul pe care îl meriți. Rezervați-vă consultația gratuită astăzi și lasă transformarea să înceapă. Lumea așteaptă să-ți vadă din nou zâmbetul!

Când Ai Nevoie De Implant Dentar?

Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

Cele descrise mai jos sunt situatiile clasice in care te poti gasi, insa evident ca mai sunt si altele. Pentru toate aceste probleme, implantul dentar este cea mai bună soluție:

 • Ai un dinte lipsă
 • Sunt absenți mai mulți dinți, învecinați sau nu
 • Edentație totală (lipsa tuturor dinților de pe o arcadă)
 • Suferi de o boală paradontală
 • Ai o proteză dentară pe care nu o mai suporți
Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

De Ce Implatul Dentar?

Am luat in calcul toate intrebarile adresate de catre pacientii mei de-a lungul timpului si am sumarizat câteva aspecte cheie pe care trebuie sa le cunosti atunci cand urmeaza sa-ti pui implant dentar.

Iata care sunt acestea:

Ce Este Implantul Dentar?

Implant dentar

Un implant dentar este un dispozitiv protetic care este introdus chirurgical în osul maxilarului pentru a înlocui dinții lipsă. Este fabricat din materiale biocompatibile rezistente precum titanul și seamănă cu un șurub sau un stâlp mic.

Scopul unui implant dentar este de a oferi o fundație permanentă pentru un dinte artificial sau pentru o punte, care poate fi atașat în siguranță de implant.

Implant dentar
Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

Beneficiile Implantului Dentar

Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

De Ce Dr. Durbac?

Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

Plan

Totul incepe cu un plan bine pus la punct. De la evaluare si masuratori pana la amprente si inserarea implanturilor, totul este documentat și bine planificat cu ajutorul tehnologiei de simulare digitală

Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

Calitate

Daca acum 7-8 ani rata mea de succes era undeva in jur de 95%, acum ma pot bucura de o rata de succes de peste 98%. Aceasta sporire a ratei de succes este datorata atat experientei acumulate, cat si materialelor si implanturilor pe care le folosesc..

Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

Rezistenta

Toate impanturile folosite de mine în clinică, atât cele mai accesibile, cât și cele premium sunt extraordinar de rezistente, iar structura alcătuită din implant și coroană dentară are o rezistență structurală asemănătoare cu cea a dinților naturali.

Expert marketing funnel implant fatete dentare inainte si dupa

Contract de garantie

Toate lucrarile dentare sunt insotite de un certificat de asumare a garantiei. Desi nu este cazul, daca se intampla ca implantul tău dentar să se rupă, acesta este inlocuita fara costuri suplimentare.

Implant Dentar

dentist in Bucuresti

Alatura-te celor peste 1000 de pacienti care se pot bucura acum de un zambet cu toti dintii. Pe langa un zambet frumos, obtii si o dantura cu care poti manca tot ce-ti doresti fara sa te gandesti la proteza care se misca sau dintii pe care nu-i ai.

dentist in Bucuresti

Nu Mă Crede Pe Cuvânt, Vezi Recenziile Pacienților

Anca Budau
Anca Budau
05/08/2023
Mi-am facut un implant dentar la domnul dr. Durbac si totul a decurs minunat. Eu sunt destul de anxioasa la dentist si imi era foarte frica de acest implant iar domnul dr. a avut foarte multa rabdare si a discutat cu mine inainte de implant mai mult de 20 de minute pentru a ma asigura ca totul este ok si ca nu am de ce sa ma tem. Despre profesionalism nici nu mai vorbesc, totul a durat aproximativ 30 de minute si nu am simtit nimic, la anestezie la fel nici nu am simtit cand a facut-o si am iesit din cabinetul lui zambitoare si mult mai increzatoare. Voi continua sa merg la Delta Clinic pentru a imi rezolva toate problemele dentare pentru ca toti doctorii sunt foarte bine pregatiti, foarte empatici si rabdatori, si tot personalul este minunat. Recomand cu caldura!
Carmen Oancea
Carmen Oancea
04/07/2023
Super profesionist medicul. Foarte calm si foarte rapid. Recomand cu incredere pentru lucrari complexe.
Roxana Oprea
Roxana Oprea
08/06/2023
Experiență plăcută. De la intrarea în clinică ai parte de o atmosferă relaxantă și totul decurge ușor, firesc, părând simplu. Dr Durbac este un profesionist adevărat, mi-a înlăturat toate temerile și am reușit în sfârșit ceea ce îmi doream de ceva timp, dar nu găsisem încă omul potrivit până acum. Am efectuat extracții (multe) și implanturi (6) într-o singură zi , fără durere, fără complicații. De asemenea consider un plus faptul că ai posibilitatea de a plăti în rate. Voi reveni cu încredere numai aici atunci când va fi necesar.
Andreea
Andreea
02/06/2023
Nu știu cum va angajați medicii și asistentele, dar mai au de învățat despre amabilitate, aroganță și bun -simț . Acrituri de spital comunist! Nu recomand!!!!!!
Alina Dumitru
Alina Dumitru
05/05/2023
O mascardă ieftină, totul pare frumos și roz dar calitatea serviciilor lasă de dorit! Nu recomand

Tipuri Implant Dentar

Implant dentar înainte și după

Georgiana

Nemultumirea pacientei se leaga in special de plombele inestetice de pe zona frontala. Ca in multe alte situatii, acestea au fost refacute de mai multe ori, insa nesatisfacator.

Tratament efectuat:

 • Fatete dentare EMax minimal Prep si Coroane Dentare EMax
 • Durata tratamentului – 2 sedinte
 • Laborator de tehnica dentara – Zaheus
 • Culoare 0M2

Andreea

Principalul motiv de nemultumire a fost lungimea dintilor si culoarea prea inchisa a acestora.

Tratament efectuat:

 • Fatete dentare EMax minimal Prep
 • Durata tratamentului – 2 sedinte
 • Laborator de tehnica dentara – Dent Design
 • Culoare 0M1

Alexandra

Un caz realizat in 3 sedinte. Fatetele dentare au fost realizate integral din ceramica Emax. Nemultumirea pacientei se lega in special de aspectul inestetic al plombelor pe zona frontala.

Tratament efectuat:

 • Fatete dentare EMax Prep
 • Durata tratamentului – 3 sedinte
 • Laborator de tehnica dentara – Dent Design
 • Culoare 0M3

Adrian

Ca in multe alte cazuri, nemultumirea lui Adrian se lega in principal de modul insestetic in care aratau plombele pe zona frontala. Fatetele dentare au fost realizate cu slefuire minim invaziva, iar culoarea aleasa a fost una naturala.

Avantajul fatetelor dentare, in acest caz, este acela ca nu vor mai necesita sa fie schimbate. 

Tratament efectuat:

 • Fatete dentare EMax Prep
 • Durata tratamentului – 2 sedinte
 • Laborator de tehnica dentara – Zaheus
 • Culoare 1M1

Alina

O situatie plina de provocari. Pacienta a venit cu un dinte lipsa pe partea stanga. Acel canin lipsea pentru ca nu reusise sa erupa. 

In momentul realizarii fotografiilor pacienta are fatete dentare, iar in zona edentata are o punte dentara provizorie din PMMA.

Tratament efectuat:

 • Extractia caninului inclus
 • Fatete dentare EMax si Coroane Dentare provizorii din PMMA
 • Durata tratamentului – aprox. 4 luni (6 sedinte)
 • Laborator de tehnica dentara – Zaheus
 • Culoare 0M1

Întrebări Frecvente

Implantul dentar este un surub din titaniu fixat in osul maxilarului. Ține loc de rădăcină pentru unul sau mai multi dinti falsi.

Da, îți poți recăpăta toată dantura cu ajutorul implanturilor dentare. În funcție de numărul dinților lipsă, medicul stomatolog va decide dacă cea mai bună soluție este înlocuirea fiecărui dinte lipsă cu un implant dentar sau punerea unei proteze dentare fixată pe 4-6 implanturi dentare.

De obicei, dintii permanenti sunt fixati la 3-6 luni dupa ce  implanturile au fost complet acceptate de organism. Acest interval de timp este necesar pentru ca implanturile trebuie sa se integreze in osul maxilarului. Uneori, implanturile pot fi suficient de stabile, iar dintii artificiali pot fi fixati mai devreme. De asemenea, pe toată această perioadă vei avea  o lucrare provizorie ce va avea rol pur estetic.

NU. Nu au nevoie de ingrijire speciala. Tot ce trebuie să faci este să mergi la un control de rutină la stomatolog, la fiecare 6 luni.

Acest lucru se intampla foarte rar. Însă dacă implantul se slabeste, acesta este usor de detasat in perioada de vindecare. Odata ce maxilarul s-a vindecat, un alt implant poate fi inserat.

Ținem Legatura!

Programeaza-te la consultatia gratuita, completand formularul alaturat.