Cât costă fațetele dentare?

Ce trebuie sa stii despre fațete dentare – De-a lungul vieții dantura trece printr-o serie de schimbări mai mult sau mai puțin plăcute. Din cauza unor factori precum vârsta, accidentele dentare, traume, eroziune dentară sau decolorare, aspectul dinților poate suferi.

Fatete Dinti

În momentul actual fațetele dentare reprezintă o soluție populară și eficientă pentru a obține un zâmbet estetic și pentru a uita de imperfecțiuni, așa că astăzi o să discutăm despre prețul lor.

Dai mai întâi, haide să vedem dacă ție ți s-ar potrivi fațetele dentare și care ar fi avantajele lor.

Fatete dentare – ce sunt?

Fațetele dentare sunt niște foițe subțiri, de obicei realizate din ceramică sau compozit ce sunt aplicate pe partea frontală a dinților pentru a le îmbunătpți atât aspectul, cât și funcționalitatea

În cadrul clinicii medicului stomatolog Marius Durbac din București, vei beneficia de o gamă variată de servicii dentare, printre care și montarea de fațete dentare.

Care sunt avantajele fațetelor dentare?

Fațetele dentare au multiple avantaje, atât din punct de vedere estetic, cât și din cel al igienei orale.

Acestea sunt:

  1. Acoperă imperfecțiuni precum decolorarea, ciobirea sau dimensiunea inegală a dinților
  2. Procedura de aplicare a fațetelor dentare este rapidă (pentru această soluție dentară este nevoie de doar 2 vizite la medicul stomatolog).
  3. Sunt durabile și rezistente la decolorare, având o durată de viață foarte mare.
  4. Sunt realizate minim invaziv, fără a necesita scoaterea nervului dintelui, iar în anumite situații chai și fără a șlefui dintele.
  5. Sunt complet biocompatibile cu țesutul dentar și cu gingiile, iar materialele folosite nu produc reacții alergice.
  6. Nu necesită o îngrijire specială.

Cât costă fațetele dentare?

Fațetele dentare au diferite prețuri, în funcție de materialul din care sunt executate, de complexitate, de nivelul de personalizare dorit de pacient și de medicul stomatolog care le pune.

În funcție de tipul fațetelor dentare, în București, acestea au tarife cuprinse între 500 RON și 4100 RON.

Prețurile din clinica noastră sunt după cum urmează:

Fațetele dentare din compozit realizate în laborator, utilizate pe post de fațete dentare provizorii sau de tranziție, au prețul de 500 RON.

Fațetele dentare realizate din Ceramică Emax SD au prețul de 1800 RON și sunt o variantă bună atunci când se dorește o schimbare majoră.

O variantă mai calitativă de fațete dentare este cea din ceramică Emax HD și costă aproximativ 2200 de ron.

Iar dacă îți dorești fațete dentare care sunt văzute ca adevărate bijuterii în industrie și care te vor face să te simțiți ca o adevărată vedetă, există varianta de fațete dentare realizate din ceramică EMax HDR, cu un tarif de 3200 RON.

*Toate prețurile fiind per dinte.*

Într-adevăr, serviciile stomatologice premium, de tipul fațetelor dentare, sunt destul de scumpe și suntem conștienți de asta.

Așa că, pentru a le face mai accesibile, în clinica noastră îți punem la dispoziție 4 modalități de plată a intervențiilor pentru eșalonarea cheltuielilor.

Serviciciile clinicii se plătesc în rate, fără dobândă, prin Star BT, prin Card Avantaj, TBI Credit  sau prin plată direct la cabinet.

Zâmbetul Tău Perfect Este La Un Click Distanță

Deși acum ai o idee mai bună despre costul fațetelor dentare, cu siguranță încă mai ai o mulțime de întrebări.

Și pentru că știm de cât de multe informații ai nevoie înainte de a lua orice decizie legată de aspectul danturii tale, îți dăm oportunitatea de a veni să ne cunoaștem în clinică și de a primi un răspuns pentru orice nelămurire legătă de această procedură, complet GRATUIT.

Tot ce trebuie să faci este să dai click aici și să te programezi la consultația gratuită, iar noi ne vom asigura că de partea cealaltă a acestui click te va aștepta una dintre cele mai interesante vizite la stomatolog.

About The Author